
המצרכים
500 גרם קמח כוס ורבע סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3 ביצים
100 גרם שקדים מולבנים גרוסים 50 גרם צימוקים קטנים
1 כף זרעי אניס
1 כף גרידת לימון
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים בקערת המיקסר על וו לישה, ללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
לגלגל גלילים בעובי 10 ס"מ ולשטח מעט. להניח את הגלילים בתבנית עם נייר אפיה למרוח בביצה ולפזר מעט שומשום...
לאפות בחום 170 מעלות צלזיוס כ-20 דקות.
לקרר ולפרוס את הגלילים לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ ולסדר את הבשקוטו בתבנית
לאפות עוד כ- 15 דקות או עד הזהבה
כל הזכויות שמורות C.
|