
המצרכים:
1 כוס קמח 1 כוס מים 1 כף שמרים יבשים
אופן ההכנה-
ללוש את החומרים לבצק אחד נוזלי.. לחזור על פעולת ההתפחה והלישה שלוש פעמים. בשקית זילוף או בקבוק רטבים להזליף לשמן עמוק וחם צורת ספירלה. לטגן עד הזהבה, להוציא מהשמן להניח על ניר סופג ולצנן
סירופ
2\1 2 כוסות סוכר 1 כו מים מיץ מלימון 1 עלה עטרה 2טיפות מי זהר לשים הכל בסיר קטן ולבשל עד קבלת סירופ סמיך וצמיגי..
לטבול בסירופ קר ולהנות מכל ביס.. מהמתוק, מתוק הזה..
כל הזכויות שמורות C
|
|
|