
חומרים לבצק:
3 ביצים 2 כפות שמן 2\1 2 כוסות קמח
אופן הכנת הבצק:
מכניסים לקערה את חומרי הבצק ולשים בצק רך ולא דביק. תולשים פיסות קטנות מהבצק ומגלגלים בקצות האצבעות לאיטריות (כמו צורת הפתיתים המאורכים) ומניחים את הדוידה ליבוש .
הבישול:-
חומרים לרוטב:
4\1 כוס שמן 3 כפות רסק עגבניות עגבניה מקולפת קצוצה לקוביות 1 כף מלח 1 כף פפריקה חריפה / מתוקה 6-7 כוסות מים
אופן הכנת הרוטב:
בסיר מחממים את השמן והפפריקה ומוסיפים מעט מהמים. רסק עגבניות, עגבניות קצוצות, מלח ושאר המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הדוידה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה .
לך הזכויות שמורות C
|