מצרכים:
500 גרם שעועית ירוקה נקיה וחצוייה
1 בצל גדול קצוץ דק
1 כף גדושה רסק עגבניות
1 כפית פפריקה אדומה
4\1 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1 עגבניה טרייה
4\1 כוס שמן
6 חלקי עוף או כנפיים חצויים
1 ליטר מים
3 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות
ההכנה:
לשים את השמן בסיר על להבה בינונית לטגן את הבצל והעוף עד הזהבה קלה
להוסיף תבלינים, מים ורסק עגבניות, לערבב ולהביא לרתיחה.
לבשל כ - 15 דקות ולהוסיף את התפוחי אדמה , עגבנייה מקולפת חתוכה לקוביות קטנות
ואת הפג'וליני (שעועית).
לבשל עוד 30 דקות על להבה נמוכה או עד צמצום הרוטב.
להגיש עם אורז לבן או לנגב עם לחם טרי..
כל הזכויות שמורות © 
|