
המצרכים:
1 ק"ג בצל
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה חריפה
1 כף שום כתוש
2\1 כפית כרוויה
4\1 כוס חומץ
4\1 כוס מים
1 כף סוכר
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
ההכנה:
לחתוך את הבצל לרצועות ולשים במחבת עם 4\1 כוס שמן לטגן עד שהבצל נעשה שקוף כמעט מוזהב
להוסיף את השום, התבלינים ורסק העגבניות, לדלל עם מים וחומץ.. לבשל על להבה נמוכה כ- 15 דקות
או עד צמצום הנוזלים.
להגיש חם או קר עם לחם, חלה, לחמניה...
תודה לחברתי עדנה המקסימה..
שהביאה והזכירה לי את הסלט (בזאר) הכי הכי שווה..
כמה כייף להכין את הכריך הזה...
נזכרתי ש...
הייתי מסתכלת ימינה ושמאלה
אמא ז"ל לא ליד
ואז ומהר מהר הייתי גונבת ללחם מהבזאר של הטבחה.
יבוייה שדיק אל בינה..
כל הזכויות שמורות C
|