
המצרכים:
4\1 כוס שמן 1 כף שום כתוש 2\1 כפית כרוויה (קימל) 2\1 כפית כמון 1 כף פפריקה חריפה 2וחצי כפות גדושות רסק עגבניות 4 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות 6 פרוסות רינגה
2\1 1 כוסות מים
לערבב הכל בקערית ולהוסיף לסיר עם שמן חם לטגן מעט את הרינגה ולהוסיף את המים תוך כדי ערבוב.. להניח לרוטב להתבשל על להבה נמוכה. להוסיף את פרוסות תפוחי האדמה ולבשל כ- 30 דקות נוספות.
להגיש עם לחם טרי.. או על מצע קוסקוס...
יחסרה שדיק אל בינה...
כל הזכויות שמורות C
|