
החומרים:
1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 2 כוסות שמן 2 כפות זרעי ינסון (אניס) 1 כף מלח 2 כוסות מים חם-פושר
ההכנה:
בקערה מכניסים קמח, שמרים ומערבבים, מוסיפים את השמן, המלח וזרעי הינסון מוסיפים את המים ומערבלים עד קבלת בצק רך וגמיש. מכסים עם מגבת מטבח ומתפיחים כחצי שעה. לאחר התפחה לתלוש חתיכות בצק, ליצוק כדורים ולהניח על משטח עבודה..
לרדד כל כדור לאורך ולגלגל כמו רולדה. להניח בתבנית על נייר אפיה ושוב להתפיח.. למרוח ביצה ולפזר שומשום (לא חובה) להכניס לתנור בחום 170 מעלות צלזיוס לאפות כ- 25 דקות או עד הזהבה..
לקרר ולאחסן בקופסא אטומה..
|
|
|