
המצרכים3 כוסות שקדים מולבנים טחונים2\1 1 כוסות סוכר דק דק 5 גרגרי מסקת'ה טחונים 10 שקדים מרים מולבנים וטחונים 2 שקיות אבקת וניל1 כפית תמצית שקדים2 חלבוניםאופן הכנה:לשים בקערה את השקדים עם הסוכר ושאר התמציותלהוסיף את החלבונים וללוש בידיים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
להכניס למקרר כשעתיים. ליצור עיגולים ולהניח ע"ג נייר אפיה ולתת בראש כל אחד חצי שקד.
לאפות בתנור בחום 170 מעלות כ-20 דקות.
(יש לציין שזה מתכון אחד מן הרבים והוא טעים אך המירקם לא כמו המקצועי)
כל הזכויות שמורות C
|