

החומרים:
1 כוס קורנפלור 1 כוס מים או חלב
6 כוסות מים או חלב 1 כוס סוכר 1 כף מי ורדים
לעיטור: קוקוס, בוטנים ואגוזים טחונים גס
סירופ :
2 כוסות סוכר 1 כוס מים פרוסת סלק 2 כפות מי ורדם
ההכנה:
לבשל את המרכיבים עד שנוצר סירופ סמיך (להוציא את חתיכת הסלק שצבעה באדום) לקרר ולבזוג מעל המלבי. ההכנה:
לשים בקערה קורנפלור עם כוס מים או חלב, סוכר ולערבב עד שלא יהיו גושים. להרתיח 6 כוסות מים או חלב ולהוסיף את הקורנפלור המדולל במים (או חלב) תוך כדי ערבוב לבשל על להבה נמוכה עד שיסמיך,,להוסיף מי ורדים ולבחוש היטב. לקרר מעט ולמזוג לצלוחיות או לתבנית .. לכסות עם ניילון נצמד ולמקרר לכמה שעות ..
להגיש: קר קר למזוג מעל סירופ ולפזר קוקוס בוטנים ואגוזים.
כל הזכויות שמורות C
|
|
|