
המצרכים:
חזה עוף 1 קצוץ דק דק (או המוח של עגל) 2 ביצים קשות מגוררות בפומפייה גסה 1 תפוח אדמה מבושל ומעוך 8 ביצים 2 כפות שמן 2\1 כף פלפל לבן קורט אגוז מוסקט מלח לפי הטעם
ההכנה:
בקערה לערבב את כל החומרים היטב עד שיתאחדו להוסיף ביצים אחת בכל פעם ולערבב היטב . לשמן תבנית ולפזר מעל פירורי לחם לצקת לתוכה את התערובת ולהכניס לתנור שחומם מראש על- 170 מעלות לכ- 45 דקות או עד השחמה יפה.
ואחרי האפיה לקחת..
2\1 כוס ציר מרק עוף, לשפוך מעל המנינה ולהניח לה עד שיספג בה.
להגיש חם
כל הזכויות שמורות C
|
|
|