
מצרכים:
5 ביצים 1 כוס סוכר חצי כוס דבש 1 כוס תה 4\3 כוס שמן 2\1 2 כוסות קמח 1כפית קינמון 2\1 כפית ציפורן 1שקית וניל 1 שקית א.אפיה 4\3 כוס (ח"פ) אגוזי מלך גרוסים קורט מלח
ההכנה:
להקציף את הביצים ולהוסיף לאט את הסוכר ולהקציף לקרם תפוח וסמיך להוסיף את המצרכים הרטובים ולערבב לתערובת אחידה להוסיף את שאר המצרכים היבשים ולערבב היטב לצקת את הבלילה ל-2 תבניות מאורכות משומנות ולפזר מעל מעט קינמון עם סוכר..
לאפות בחום בינוני 170 מעלות כ- 45 דקות
עקבל דייר, זיידין מוש נקסין..אמן שנה טובה ומתוקה מדבש...
כל הזכויות שמורות C
|