המצרכים :
6 פרוסות דג 3 כפות גדושות רסק עגבניות 1 כף גדושה שום כתוש 1 כף גדושה פפריקה חריפה 1 כף פפריקה מתוקה 2\1 כוס שמן מיץ מחצי לימון 1 כפית כמון 2\1 כפית כרווייה (קימל טחון) מלח לפי הטעם כ- 2 כוסות מים
ההכנה:ממליחים את הדג למספר דקות ושוטפים היטב.בקערה שמים את השום רסק העגבניות, מיץ לימון והתבלינים מערבבים לעיסה כמו משחה.בסיר רחב ונמוך מעל להבה בינונית לחמם שמן ולהוסיף את משחת הסלסה לסיר..לטגן דקה ולהוסיף כחצי כוס מים שיפתח את הרסק..לטגן עוד כ- 5 דקות תוך כדי ערבובלהוסיף לרוטב את פרוסות הדג ומעל להוסיף מים ולטלטל את הסיר בצורה סיבובית שהרוטביתפזר גם על הדג.. כשהרוטב מגיע לרתיחה יש להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 15 עד 20 דקות.להגיש עם חלה טריה ולימון מוסיף המון....  כל הזכויות שמורותC
|
|
|