המצרכים:
4 כוסות סולת2\1 כוס קמח2\1 1 כוסות סוכר1 שקית וניל1 שקית אבקת אפיה2 ביצים1 כוס שמן2\1 כוס מיץ תפוזים 2\1 1 כוסות מיםחצי כוס צימוקיםכוס אגוזי מלך קצוצים
ההכנה:להכניס הכל לקערה לערבב היטב לתערובת אחידה..להעביר את העיסה לתבנית משומנת, לסמן רבועים או מעוייניםלשים במרכז כל ריבוע\מעויין אגוז מלך להכניס לתנור ולאפות כ- 45 דקות או עד הזהבהלהכין סירופ : 2 כוסות סוכר 1 כוס מיםמיץ מחצי לימון חצי לימוןעלה עטרהלבשל עד שיסמיך ולשפוך מעל הספרה עד ספיגה.לקרר ולהגיש עם תה או קפה.
. 
|
|
|