![]() 
המצרכים:
500 גרם בשר טחון 1 בצל גדול מגורר בפומפייה גסה 2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה 2\1 כוס כוסברה קצוצה 1 כפית חררת' 4\1 כפית פלפל שחור 2\1 כפית קינמון מלח לפי הטעם 2\1 כוס פרורי לחם או קמח מצה 3 ביצים
כ- 15 יחידות בטטה קסבייה באורך כ- 5 ס"מ מקולפים
קמח
3 ביצים 4\1 כוס מים 4\1 כפית כורכום 4\1 כפית פלפל שחור מלח לפי הטעם
ההכנה:
להכניס לקערה את הבשר הטחון עם שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.
לחתוך X לאורך עד אמצע הבטטה קסבייה ולמלא בעיסת המפרום לקמח לטבול בביצה ולטגן על להבה בינונית עד השחמה קלה.
הרוטב:
בסיר רחב ונמוך לשים 2 בצלים חתוכים, עלה כרפס, גזר פרוס (קער) מעל הקער (מצע) להניח את המפרום המטוגן..
בקערית לשים 4\1 כוס שמן 2 כוסות ציר מרק עוף או 1 כף אבקת מרק עוף ומים 2\1 כף כורכום 2\1 כפית פלפל שחור 2\1 כפית חררת' לערבב הכל ולשפוך מעל המפרום לבשל על להבה נמוכה עד שהרוטב מצמצם את עצמו..
להגיש עם לימון או על מצע קוסקוס...
כל הזכויות שמורות C
|
|
|