
המצרכים:
250 גרם שעועית לבנה יבשה 1 ק"ג רלאד נקי (כרשה, בופחץ', עין) - להרתיח בסיר ניפרד כשעה ולסנן . 1 בצל קצוץ 1 כף גדושה פפריקה 2 כפות רסק עגבניות 1 ק"ג קוביות דלעת 4 תפו"א חצויים 2\1 כפית חררת' 4\1 כוס שמן מלח לפי הטעם. ליטר וחצי מים ההכנה:
בסיר עם שמן לטגן את הבצל הקצוץ להוסיף רסק עגבניות, תבלינים וכוס מים . לערבב את הרוטב ולהוסיף את השעועית והרלאד, לערבב ולהוסיף כליטר וחצי מים . לבשל על להבה נמוכה כשעתיים או עד ריכוך השעועית והרלאד. להוסיף לתבשיל את הדלעת, תפו"א, מלח ולבשל עוד כ - שעה נוספת. וואוו הריח מתפשט ברחבי הבית..כל כך מזכיר היא נראת נחמד ותהיה כמו הטבחה שאימי ז"ל היתה מבשלת..
לחם שחור טרי, מסייר ליד
כל הזכויות שמורות C
|