
חומרים :
500 גרם חיטה
4\1 כוס שמן
1 כף פפריקה חריפה / מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
מלח לפי הטעם
4 נתחי עוף או בשר
7 כוסות מים
1 כף אבקת מרק עוף- (לא חובה)
ביצים קשות
ההכנה :
בסיר מחממים את השמן מוסיפים פפריקה ומעט מים.
מוסיפים רסק עגבניות מלח (מרק עוף) ומים בגובה חצי סיר ומרתיחים.
מוסיפים את העוף או בשר מביאים לרתיחה ומוסיפים חיטה
כשהחיטה תפוחה מעט מכניסים לסיר את הקוקלה והביצים.
מבשלים על להבה נמוכה בין שעה וחצי לשעתיים.
ולהעביר לפלטת שבת למשך כל הלילה.
קוקלה - הבונוס בהריסה
2 ביצים
4\1 כוס מים
1 כף שום כתוש
1 כף שומן כבש
מלח
2\1 כף פפריקה אדומה
2\1 כפית פלפל שחור
קמח מצה או סולת - כמה שנכנס (לקוקלה אוורירית).
לערבב הכל יחד ולהוסיף את הקמח מצה בהדרגה.
ליצור קוקלות בצורת קבבונים.
כל הזכויות שמורות C
|