
מצרכים:
500 גרם בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ 2\1 כפית קינמון 2\1 כפית פלפל שחור 2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
5 תפוחי אדמה מבושלים קלופים מעוכים ומומלחים לפי הטעם
3 ביצים קשות חתוכות לקוביות קטנות (לא חובה)
לציפוי: קמח 3 ביצים קורט מלח
ההכנה:
לטגן במחבת את הבצל ולהוסיף את הבשר הטחון, התבלינים והפטרוזיליה. לקחת כף מחית תפו"א לעשות כדור וליצור בו גומא, בתוכה למלא מהבשר הטחון (חתיכת ביצה קשה) ולסגור בצורה אליפסית לקמח לטבול בביצה ולטגן על להבה בינונית\נמוכה עד הזהבה משני הצדדים.
להגיש עם לימון...
אבא שלי ז"ל היה אומר, אל בסטיל פי בינה זאיידה...
כל הזכויות שמורות C
|