
המצרכים:
10 מנות בשר שריר 2\1 1 כוסות שעועית 1 בצל גדול קצוץ 4\1 כוס שמן 4 שיני שום קצוצות 1 כוס (ח"פ) פטרוזיליה קצוצה 4\3 כוס (ח"פ) כוסברה קצוצה 5-6 תפוחי אדמה חצויים 2\1 כפית קינמון 1 כפית פלפל שחור 2\1 כפית כורכום מלח לפי הטעם 1 כף אבקת מרק עוף (לא חובה) 2 ליטר מים אופן ההכנה:
שמים בסיר עם שמן חם בצל ושום קצוצים ומטגנים קלות, מוסיפים את נתחי הבשר, ירק קצוץ ומים ומביאים לרתיחה..מנמיכים להבה ומבשלים כשעה וחצי.. ו (ניתן להוסיף לתבשיל קוקלה, מסרן, עסבן) מוסיפים תבלינים ותפוחי האדמה .. ממשיכים לבשל עד שהבשר, השעועית ותפוחי האדמה מתרככים והרוטב מצומצם. להגיש חם עם לחם טרי או על מצע אורז לבן.. או על מצע קוסקוס עם מסייר חאר, צ'פוח..
כל הזכויות שמורות C
|
|
|