
המצרכים:
2\1 2 כוסות קמח1 כוס מים2 כפות שמן2\1 כפית מלחהכנת הדוידה:לנפות את הקמח לתוך קערה, להוסיף מלח, שמן, מים וללוש היטב עד קבלת בצק אחיד וגמיש.לתלוש פיסות קטנות ולמולל בין אצבעות כמו פתיתים בצורת לסאן אל עספור.לשים במגש לייבוש.הרוטב:4\1 כוס שמן3 כפות רסק עגבניות1 עגבניה טריה קצוצה1 כף פפריקה חריפה\מתוקהמלח לפי הטעם6-7 כוסות מים.ההכנה:לחמם את השמן בסיר, להוסיף פפריקה מעט מים ורסק עגבניות..עגבניה קצוצה, מלח ושארית המים. להביא לרתיחה ולהוסיף את הדוידה.לבשל על להבה נמוכה כ- שעה..
כל הזכויות שמורות C
|
|
|