
המצרכים:
4 תפו"א מבושלים קלופים ומעוכים
1 בצל גדול קצוץ 500 גרם בשר טחון 2\1 כפית קינמון 4\1 כפית פלפל שחור 4\1 כפית פלפל אנגלי (לא חובה) מלח לפי הטעם 4 כפות שמן 2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
ההכנה:
קמח לקימוח 2 ביצים 4 כפות מים
במחבת עם השמן לטגן את הבצל ולהוסיף את הבשר הטחון ..להוסיף תבלינים ולבשל כ- 5 דקות. להוריד מעל האש ולקרר להוסיף לבשר את הפטרוזיליה ומחית התפו"א ולערבב היטב. לצור עיגולים קטנים ולשטח מעט, לקמח לטבול בביצה ולטגן עד השחמה קלה משני צדדים.
להגיש חם ...
|