
מצרכים:
1 ק"ג בצק עלים 1 קופסא ממרח שוקולד השחר או נוטלה 100 גרם אגוזי לוז טחונים
לקישוט
גרגרי סוכר
ההכנה:
לפתוח בצק ברוחבו ובאורך כ 15 ס"מ למרוח ממרח שוקולד ולפזר מעל אגוזים טחונים לגלגל לרולדה ולחצות באמצע, שוב לגלגל כשהשוקולד והאגוזים נחשפים. ליצוק עוגיות אישיות בצורת ספירלה. לפזר מעל גרגרי סוכר
להניח בתבנית עם נייר אפייה לאפות בחום 200 מעלות כ- 5 דקות להנמיך ל 170 מעלות ולאפות כ- 30 דקות.
כל הזכויותצ שמורות C
|