
המצרכים
3 ביצים
4\1 כפית חררת'
4\1 כפית פלפל שחור
2\1 כוס מים
2 כפות שמן זית
2 כפות גדושות שומן קצוץ (כבש או בקר)
4 שיני שום קצוצים
1 כוס (ח"פ) קמח מצה
1 כוס (ח"פ) סולת
ההכנה
בקערה לשים את הביצים המים, שמן, שומן ותבלינים לערבב היטב
ולהוסיף בהדרגה קצת מקמח המצה וקצת מהסולת לאט לאט עד שהכל יבלע תוך כדי ערבוב.
לשים את העיסה לנוח כ- 10 דקות במקרר.
להכין קוקלות בצורת קבבונים ולהוסיף כשהתבשיל רותח..
לבשל עם הקוקלה עוד כ- 40 דקות על להבה נמוכה.
הערה:
הקוקלה הזו מתאימה לתבשיל טבחה ביזילי, טבחה לוביה בל חדרה, טבחה בל סלק וכו'.
לטבחה בטמטם (עם רסק עגבניות) מוסיפים כפית פפריקה אדומה.
כל הזכויות שמורות C
|