
4 ביצים
1 כף שום כתוש
1 כף פפריקה אדומה
2\1 כפית חררת'
מלח לפי הטעם
2 כפות שומן כבש קצוץ
2 כפות שמן
4\1 כוס מים
סולת
ההכנה:
לשים בקערה את הביצים והנוזלים ולערבב הכל יחד עם התבלינים.
תוך כדי ערבוב להוסיף בהדרגה את הסולת (כמה שנכנס) עד שיסמיך מעט (לא דחוס).
להניח לעיסה מספר דקות וליצור קוקלות בצורת קבבונים להוסיף לטבחה אדומה בזמן רתיחה.
להנמיך להבה ולבשל כ-45 דקות.
אין דברים כאלה, אין על הקוקלה
כל הזכויות שמורות C
|