
לבצק
חצי ק"ג קמח מלח לפי הטעם 2 כפות שמן
מים כמה שנכנס
לאידוי
4 כוסות מים רבע כוס שמן
ההכנה
לערבב הקמח, המלח ושתי כפות השמן עם חצי כוס מים וללוש. להוסיף מים בהדרגה תוך כדי לישה עד שמתקבל בצק קשה ואחיד.
מחלקים את הבצק ל-10 חלקים ומרדדים עם מערוך או מכונת פאסטה.
מרדדים משטחים מאורכים, רצועות דקות וארוכות של בצק רשת'ה
בישול הרשת'ה:
ממלאים 3\2 מים מגובה הסיר-הברמה ומניחים עליה את הכסכס להביא לרתיחה ולהוריד ללהבה בינונית.
כשהאדים עולים להכניס את הרשת'ה לכסכס ולבשל כ -20 דקות. '.
להעביר את הרשת'ה לקערה. ולערבב תוך כדי פיזור כוס וחצי מים עד שיספג מחזירים שוב לאידוי ושוב לערבב עם רבע כוס שמן ורבע כוס מים לפזר על הרשת'ה ולערבב היטב כדי לקבל פיזור אחיד.
הגשה כמו קוסקוס עם טבחה בל חמס או בסל וקרעה.
כל הזכויות שמורות C
|