
8 חלקי עוף
1 חבילה אפונה סנפרוסט
1 כפית כורכום
4\1 כוס שמן
1 בצל גדול קצוץ
2\1 כפית פלפל שחור
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
מלח לפי הטעם
2\1 1 ליטר מים
1 כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
אופן ההכנה:
מטגנים בצל קצוץ בסיר רחב, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים
מוסיפים את המים ומבשלים עד שהעוף מתרכך.
להוסיף אפונה, תבלינים, כוסברה, פטרוזיליה .. מלח לפי הטעם.
מים מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
ו...להכין קוקלה ולהוסיף לסיר המבעבע
קוקלה :
2 ביצים
4\1 כוס מים
כף שום כתוש
כף שומן בקר או כבש
מלח לפי הטעם
1 כף שמן
2\1 כפית פלפל שחור
תערובת של חצי כמות סולת וחצי כמות קמח מצה ..כמה שנכנס לעיסה יציבה (לא קשה)
ההכנה:
לשים הכל בקערה (למעט הסולת וקמח המצה) לערבב את המרכיבים
ולהוסיף סולת וקמח מצה בהדרגה תוך כדי ערבוב
עד שתתקבל עיסה אחידה ורכה. לתת לעיסה לנוח כ-5 דקות.
ליצור קוקלות בצורת קבבונים ולהוסיף לסיר,
לבשל על להבה נמוכה כ-30 דקות.. או עד שהטבחה משחרה.(הרוטב מצטמצם)
כל הזכויות שמורות C
|