
המצרכים:
2 ביצים 2 חלמונים 1 כוס שמן 2\1 1 כוסות סוכר 1 כוס מים חמים 2 כפות גרידת קליפת תפוז 1 כף זרעי שומר (לא חובה) 1 כף גדושה של שמרים 4\3 כוס צימוקים 1 ק"ג קמח
לציפוי מעל- ביצה ושומשום
ההכנה:
להכניס את כל החומרים לקערה וללוש היטב לבצק רך וגמיש. לכסות עם מגבת ולהתפיח עד שהבצק יכפיל את עצמו. ללוש שוב ולהוציא את בועות האוויר מהבצק.. להניח לעוד התפחה.
לחלק את הבצק ל-8 חלקים מכל חלק ליצור כיכר מאורך להניח במגש עם נייר אפייה לתת שני חיתוכים קלים מעל כל כיכר ולהבריש ביצה ולפזר שומשום ולהניח לעוד התפחה
לאפות כ- 40 דקות או עד הזהבה יפה.. על 170 מעלות צלזיוס..
כל הזכויות שמורות C
|