
המצרכים:
600 גרם במיה 1 בצל גדול קצוץ 4\1 כוס שמן 2 עגבניות מקולפות קצוצות 1 כף רסק עגבניות מלח לפי הטעם 2\1 כפית סוכר 2\1 כפית פפריקה רבע כוס (ח"פ) עלי נענע קצוצים 2 כוסות מים.
לכפצ'ה:
500 גרם בשר טחון 1 בצל מגורר בפומפייה גסה מלח לפי הטעם 2 כפות קמח מצה 2 ביצים 2\1 כפית פלפל אנגלי
לערבב הכל לעיסה אחידה
ההכנה
בסיר עם שמן לטגן את הבצל ולהוסיף את הבמיה, עגבניות קצוצות תבלינים רסק עגבניות נענע ומים לערבב היטב ולבשל על להבה נמוכה ברתיחה להוסיף את הכפצ'ה .. לגלגל כדורי בשר קטנים ולהניח בסיר עם הבמיה לבשל עד שהרוטב מצתמצם ומסמיך..
כל הזכויות שמורות C
|