6 מנות דג 1 בצל גדול, קצוץ 1 פלפל חריף, חתוך לשלוש חלקים 1 כפית שום כתוש 1/4 כוס שמן 2 כפות רסק עגבניות1 כף פפריקה חריפה או מתוקה 4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים מאורכים 2 לפת לבן חתוכים לפלחים 2 גזרים חתוכים לטבעות עבות 2\1 לימון סחוט 2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה מלח לפי הטעם 2\1 כפית פלפל שחור אופן ההכנה: בסיר גדול יוצקים את שמן מוסיפים את הבצל, פלפל חריף, שום, ומטגנים, על להבה בינונית, עד שהבצל מזהיב. מוסיפים רסק העגבניות, פפריקה מטגנים קלות ומוסיפים מים, כמחצית הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הירקות החתוכים ומתבלים במלח, מיץ לימון ופלפל שחור. כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מוסיפים את הדגים והפטרוזיליה לסיר. אם חסר מים, מוסיפים ומבשלים עם הדגים כ –20 דקות .
להגיש חם עם לחם טרי או על מצע קוסקוס

|
|
|