
המצרכים
חצי ק"ג שקדים מולבנים טחונים
1 ק"ג סוכר
5 טיפות מי זר
5 גרגרי מסקת'ה
1 עלה עטרה
חמישים גרם שקדים מרים מולבנים
ההכנה
בסיר גדול להכניס 3 ליטר מים את השקדים הסוכר , מסקת'ה, מי זהר\ עלה עטרה לבשל כשעתיים על להבה נמוכה. כשהכל מרוכז וסמיך מחית השקדים צפה למעלה לאסוף את מחית השקדים ולהעביר לקערה נפרדת.
לקרר את הרוזטה ולסנן עם פיסת בד (או חיתול) שיעבור דרכה רק הנוזל.
ההגשה לדלל עם מים וקוביות קרח
ה
|