
המצרכים:
1 ק"ג קירשה, בופחץ', מעיים של בקר 2 כפות גדושות שום כתוש 1/4 כוס שמן 1 כף פפריקה חריפה 1/2 1 כף פפריקה מתוקה 2 כפות רסק עגבניות 3/4 כוס חומץ 1 ליטר מים 1 כף כמון 1 כף קימל (כרוויה) מלח לפי הטעם
ההכנה:
לטגן בסיר את השום הקצוץ ב 1/4 כוס שמן למצב זהוב להוסיף את תערובת הפפריקה המתוקה והחריפה,שום כתוש, רסק העגבניות והחומץ .
במקביל להרתיח בסיר נפרד את הרלאד כ- 10 דקות לשטוף במים ולהוסיף לסיר עם הרוטב להוסיף 1 ליטר מים לכיסוי הבשר ולבשל כשעה וחצי או עד שהבשר מתרכך לפני סיום הבישול להוסיף את הכמון והקימל ולבשל עוד כ- 5 דקות
כל הזכויות שמורות C
|
|
|