
המצרכים:
2 תפוחי אדמה
1 בצל
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות קמח
4\1 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
2 ביצים
שמן לטיגון
ההכנה:
לגרר בפומפייה את תפוחי האדמה והבצל לערבב עם הפטרוזיליה הקצוצה
להוסיף את התבלינים, הקמח לערבב ולהוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב
לעיסה אחידה.
לחמם מעט שמן במחבת לצקת כף מהעיסה בכל עג'ה ולשטח מעט
לטגן משני צדדים..
להגיש עם לחם
עגבנייה וקצת זיתים.. בתאבון עם עוד משהו פשוט וטעים.
כל הזכויות שמורות C
|