 המצרכים למילוי
300 גרם בשר טחון 1 כוס אורז שטוף
1 בצל בינוני קצוץ
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2\1 כוס כוסברה קצוצה
מלח לפי הטעם
1 כפית חררת'
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף רסק עגבניות 1 כף שמן
מצרכים לרוטב
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
2\1 ליטר מים (עד כיסוי היבראק) 4\1 כוס שמן
לקרקעית (קער) הסיר : 2 בצלים חתוכים לטבעות חצויות ומה שנשאר מהכרוב.
1 כרוב לבן גדול למילוי
כדי להפריד את עלי הכרוב אפשר להכניס את הכרוב למיקו לכ- 7 דקות ולהפריד עלים. עוד אפשרות להניח את הכרוב בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות.
אופן הכנת היבראק:
מערבבים את כל החומרים יחד . מניחים כף גדושה מהמילוי בקצה עלי הכרוב
מקפלים את הקצוות למרכז ומגלגלים .
בסיר מעל מצע בצל מניחים את היבראק כשהסגירה של עלי הכרוב כלפי מטה.
הכנת הרוטב :
בקערה לערבב יחד את המצרכים לרוטב להוסיף חצי ליטר מים (או יותר עד כיסוי היבראק) .ולשפוך מעל היבראק.משך הבישול כשעה,, על להבה נמוכה
![]()

.
כל הזכויות שמורות C
|