
המצרכים:
2\1 1 כוסות דבש (או סירופ סוכר סמיך) 2 חלבוני ביצים מוקצפים לקצף יציב מאוד 2\1 1 כוסות שקדים מולבנים וקלויים 2\1 1 כוסות אגוזי לוז מולבנים וקלויים
ההכנה:
שופכים את הדבש לסיר , ומחחמים על להבה בינונית לערבב ולהביא לרתיחה. להוריד מהאש ולבחוש עד שהדבש מגיע למרקם סמיך כמו סירופ להקציף את החלבונים לקצף יציב מאוד ולערבב אותו עם הדבש להחזיר את הסיר לאש ולבשל מעל להבה בינונית\נמוכה עד קבלת עיסה צמיגית
שופכים לתוך עיסת הנוגט את השקדים ואגוזי הלוז כשהם חמים ומערבבים היטב.
על מגש מניחים נייר אפיה משומן קלות ושופכים את העיסה ומשטחים ומיישרים אותה מניחים להקרש,. עם סכין חדה חותכים וזוללים מהמתוק מתוק הזה...
כל הזכויות שמורות C
|
|
|