המצרכים:
למילוי:
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2\1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס אורז
1 בצל קצוץ
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית חררת'
250 גרם בשר קצוץ
1 כף שמן
4\1 כוס ציר מרק צח
בקערה לערבב את כל המצרכים יחד
למעטפת:
6 עלים של בופחץ'
לפתוח כל עלה על משטח עבודה, לשים שתי כפות גדושות מהמילוי ולעטוף לצורה כדורית ולקשור שהמילוי לא יברח החוצה.
(אני לא קושרת וזה נשמר שלם )
להוסיף לטבחה או חמין.. ולתת לעסבנה בישול של לפחות שעתיים שלוש על להבה נמוכה.כל הזכויות שמורות C 
|