
החומרים
250 גר' שעועית לבנה
1 ק"ג נתחי בשר בקר
1 חבילה סלק ירוק
2\1 כוס כוסברה קצוצה
1 בצל קצוץ
2\1 כפית פלפל שחור
(כפית אבקת מרק עוף)-לא חובה
כפית חררת'
מלח לפי הטעם
4\1 כוס שמן
8 שיני שום שלמים
1 כף שום כתוש
אופן ההכנה:
לקצץ דק דק את הסלק הירוק ולטגן בסיר רחב ועמוק
עד שהשמן יהפך לצבע ירוק כהה והסלק הקצוץ יתפצפץ תוך כדי מעיכה.
להוסיף לסיר את הכוסברה הקצוצה והשום הכתוש
את התבלינים, הבשר, שיני שום שלמים, בצל קצוץ, שעועית, תפו"א.
להוסיף מים שיכסו את כל תכולת הסיר ולהביא לרתיחה כ20 דקות.
להנמיך להבה ולבשל כ- 3 שעות ..
כל הזכויות שמורות C
|