
המרכיבים:
4 מנות דג פילה לאברק \אמנון
מיץ לימון למשרה
מלח לפי הטעם
קמח לקימוח (או קמח מצה)
שמן לטיגון הדג
לרוטב שרמולה:
2 כפות פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
2\1 כף צ'ילי גרוס
1 כפית כמון
מלח לפי הטעם
1 כף שום כתוש
גרידת לימון אחד
2\1 כוס מיץ לימון
4\1 כוס מים
~
4\1 כוס שמן זית
ההכנה:
לערבב בקערה את המצרכים (למעט השמן) לרוטב השרמולה עד שהמרכיבים מתגבשים לרוטב סמיך .
בסיר עם רבע כוס שמן זית חם להוסיף את משחת הרוטב ולערבב על אש קטנה כ- 5 דקות .
להגשה:
מסדרים בצלחת מנת דג ומעל מוזגים מרוטב השרמולה .
(בפסח מפוררים מצה (מושרת) ומעל מוסיפים רוטב שרמולה)
כל הזכויות שמורות C
4
|