
בצק:
2\1 2 כוסות (ח"פ) קמח
2\1 כוס שקדים מולבנים טחונים
2\1 כוס סוכר
1 שקית וניל
2\1 כוס מיץ תפוזים
150 גרם מרגרינה מזולה בטעם חמאה
קורט מלח
ההכנה:
בקערה לשים מכל החומרים בצק אחיד ולהכניס למקרר כחצי שעה.
מחצית הבצק לשטח בתבנית משומנת ..
המילוי
מעל הבצק מורחים 2 כוסות (ח"פ) ריבה (מכל סוג)
מעורבת עם 2\1 כוס שקדים מולבנים טחונים.
את מחצית הבצק שנשארה מגלגלים כמו נחשים
ומניחים מעל הריבה שתי וערב.
אופים על חום 175 מעלות צלזיוס כ- 30 עד הזהבה .
כשהעוגה מתקררת לפזר מעל אבקת סוכר...
כל הזכויות שמורות C
|