
המצרכים:
2 קישואים גדולים ופריכים
4 ביצים
1 בצל גדול
2\1 כוס קמח
2\1 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
ההכנה:
לחתוך את הקישואים לאורכם בצורת X ואז לחתוך שיצא לנו רבעי עיגולים דקים דקים
לקצץ את הבצל דק דק ולטגן קלות יחד עם הקישואים.
לאחר טיגון קל לשים את חיתוכי הקישוא והבצל בקערה להוסיף את הקמח והתבלינים ולערבב.
להוסיף את הביצים ולתת ערבוב שיאחד את העיסה.
טיגון..
לחמם שמן במחבת ולהוריד ללהבה בינונית עד נמוכה..
לצקת בכף מהעיסה ליצור עיגולי עג'ה
לטגן משני הצדדים עד השחמה קלה..
זה טעים , זה קריספי, עשוי דנטה..
וטעים טעים ונעים כשלא מתחשק בשר...
תהנו...
כל הזכויות שמורות C
|