
המצרכים:
2\1 כוס שקדים מולבנים גרוסים 2\1 כוס אגוזי מלך גרוסים 2\1 כוס אגוזי פקאו גרוסים 2\1 כוס אגוזי לוז גרוסים 2 כפיות אבקת סוכר 4\1 כוס (ח"פ) דבש או סילאן
(את כל האגוזים הגרוסים מערבבים עם אבקת סוכר וקולים קלות במחבת בסיום להוסיף את הדבש או הסילאן ולערבב היטב.. (אפשר להחליף את הדבש בריבה)
כ- 15 עלה בוריק שמן לטיגון
לסירופ:
1 כוס מים 3 כוסות סוכר 2 טיפות מי זהר 1 עלה עטרה 2\1 לימון
לשים בסיר ולבשל על להבה נמוכה עד שיתקבל סירופ סמיך וצמיגי..
לפיזור מעל-
50 גרם שומשום קלוי..
ההכנה:
להניח עלה על משטח עבודה, למלא בכף ממלית האגוזים וליסגור בקיפול משולש. לטגן בשמן חם עד הזהבה, לטבול בסירופ ולפזר מעל שומשום קלוי..
תהנו מהקריספיות של המתוק מתוק הזה..
כל הזכויות שמורות C
|