
החומרים:
1 ק״ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 4 ביצים 4 כפות שמן 1 כוס מיץ תפוזים 2 כפות זרעי ינסון-אניס 2\1 כוס סוכר קורט מלח 2\1כוס אגוזים קצוצים 2\1 כוס צימוקים קטנים
ההכנה:
ללוש וליצור בצק רך וגמיש, להניח להתפחה . אחרי שהבצק הכפיל את עצמו ליצור כמו לחמניה עגולה ולנעוץ במרכז ביצה קשה עם הקליפה ועם חתיכת בצק ליצור שני אורכים ולהניח מעל הביצה עד העיגול כמו איקס.
לאפות בחום 170 מעלות צלזיוס כ- 25 דקות...
כל הזכויות שמורות C
|