
המצרכים:
2 פלפל ירוק חריף חתוך2 עגבניות קלופות וקצוצות2 כפות גדושות רסק עגבניות8 שיני שום שלמים1 כף שום כתוש1 כף פפריקה אדומהמלח לפי הטעם4\1 כוס שמן500 גרם פתיתים או פסטה 2\1 1 ליטר מים 4 מנות דגההכנה:בסיר עם שמן מחומם להכניס את הפלפלים חתוכים , שום שלם, עגבניות קצוצות ולטגן..להוסיף את הרסק עגבניות, תבלינים והשום הכתוש ולערבב היטב.להוסיף את המים ולהביא לרתיחה .. להוסיף את הפתיתים ומעל את מנות הדג לכסות את הסירלהנמיך להבה ולבשל עוד כ- 15 דקות .כל הזכויות שמורות C
|
|
|