
החומרים:
1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 1 כף סוכר 1 כפית מלח 2\1 3 כוסות מים (אם חסר יש להוסיף עוד) 1 כף ברנדי - לא חובה (אני מוסיפה כדי שהספנז' לא יספוג שמן)
שמן לטיגון עמוק
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה ומוסיפים מים עד ליצירת בצק רך וצמיגי, לשים היטב ומניחים לבצק לתפוח כשעה.. לשים שוב את הבצק ושוב מניחים לו לתפוח כחצי שעה נוספות. עם ידיים משומנות קורצים חתיכות בצק, פותחים לעיגול שטוח ודק אן עיגול עם חור ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב . יש המפזרים על הספנז סוכר גס או אבקת סוכר, או דבש; יש זורים מעט מלח או מוסיפים ביצה במרכז, מעט מלח ומכסים עם עוד ספנז
כל הזכויות שמורות C
|