
המצרכים:
4 מנות דג 4 תפו"א פרוסים לטבעות 1 חציל חתוך לפרוסות בעובי חצי ס"מ פלפל שחור מלח
שמן לטיגון
תוספת: עגבניה, פלפל ירוק, מלח, מיץ מלימון ושמן זית
ההכנה:
לחמם מחבת עם שמן ולהוסיף את מנות הדג, לפזר מעל מלח ופלפל שחור ולטגן עד השחמה קריספית. לטגן את טבעות תפו"א עד הזהבה ולטגן את החציל להוסיף מלח לפי הטעם.
להגיש בצלחת מטוגנים לצד ירקות...עם לחם שחור טרי טרי..
את הארוחה הקלילה הזו אימי ז"ל הייתה מכינה בימי הקיץ, זה טעים !!
כל הזכויות שמורות C
|
|
|