
לחם ...
המצרכים
1 ק"ג קמח
1 כוס (ח"פ) שמן זית
1 כף שטוחה מלח
2 כפות סוכר
2 כפות גדושות שמרים יבשים
2\1 2 עד 3 כוסות מים
1 ביצה להברשה
ההכנה
לשים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו לישה, לערבל עד קבלת בצק אחיד.
להכניס את הבצק לשקית ניילון ולתת לו לתפוח במקום חמים.
אחרי תפיחה להוציא את הבצק מהניילון וללוש היטב עם הידיים .
לחלק את הבצק ל-4 חלקים וליצור מכל חלק כיכר לחם.
למרוח בביצה ולהניח בתבנית מעל נייר אפייה.
לאפות על 170 מעלות צלזיוס כ- 35 דקות או עד הזהבה .
חבזה מעג'בה, עמרה מסארצ'...
כל הזכויות שמורות C
|