
נוקידיס סולת קמח:
מצרכים:
6 ביצים 2 כפות שמן קורט מלח 2 כוסות סולת קמח כמה שנכנס
הכנת הבצק:
ללוש את כל החומרים עד שנוצר בצק אחיד ונוח לעבודה.
לעטוף עם ניילון נצמד ולתת לבצק לנוח כמחצית השעה .
לחלק את הבצק ל כ-10 חלקים ליצור מכל חלק מהבצק נקניקיה ארוכה, לחתוך פיסות קטנטנות ולגלגל על ג'לאל או לחתוך עם סכין חדה מעויינים קטנים (כ- 1 ס"מ) . לפזר מעל קמח ולתת לנוקידס להתייבש.
לרוטב:
להוסיף לסיר 4\1 כוס שמן 2 כפות רסק עגבניות 1 כף פפריקה מתוקה או חריפה מלח לפי הטעם
לבשל על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך. להוסיף לסיר ליטר 1 מים, כשהרוטב מגיע לרתיחה להוסיף את הנוקידס לערבב ולהוסיף עוף שלם (כך הוא עמיד בבישול ארוך) או בשר בקר.
לבשל על להבה נמוכה כשלוש שעות...
ולחמין לבשל כ-40 דקות ולאחר מכן להעביר את הסיר מעל פלטה .
כל הזכויות שמורות C
|
|
|