
המצרכים :
1/2 כוס שמן 1 כף פפריקה חריפה 1 כף פפריקה מתוקה 2 כפות גדושות רסק עגבניות 250 גרם שעועית לבנה 8 מנות בשר בקר\ בשר ראש 10 שיני שום+כפית שום כתוש 1 כף כמון 4 תפוחי אדמה חצויים 1 ליטר מים מלח לפי הטעם
ההכנה לחמם את השמן בסיר לטגן קלות את שיני השום וחתיכות הבשר להוסיף את רסק העגבניות שום כתוש, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, השעועית והמים. לבשל כ- שעה או עד ריכוך השעועית.. ולהוסיף כמון, תפו"א..מלח .
לבשל עוד כ- 40 דקות על להבה נמוכה.
להגיש בצלחת עם לחם אחיד טרי טרי..
או מעל מצע קוסקוס
ומסייר מפולפל ליד...
נ.ב. -לכל תבשיל יש כמה מתכונים..
זה המתכון שאני מבשלת.
כל הזכויות שמורות C
|