 המצרכים:
8 חלקי עוף
600 גרם גרגרי חומוס מבושלים
4\1 כוס שמן
2 בצלים קצוצים
1 שן שום קצוץ
מלח לפי הטעם
1 כפית חררת'
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף גדושה כורכום
1 כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
3 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
3 כוסות מים
ההכנה:
בסיר עם שמן לטגן את הבצל הקצוץ, השום והעוף עד הזהבה יפה
להוסיף את התבלינים והמים לערבב ..
להוסיף לסיר את גרגירי החומוס ותפוחי אדמה ולהביא לרתיחה
להנמיך להבה ולבשל עוד כ- 45 דקות ..
להגיש:
על מצע קוסקוס\אורז או עם לחם טרי ומסייר
כל הזכויות שמורות C
|