
המצרכים:
1 כף גדושה רסק עגבניות, 1 כף שום כתוש,
1 פלפל ירוק חריף חתוך 1 כף פפריקה חריפה, 1 כפית כרוויה (קימל)טחון, מלח לפי הטעם, מיץ מלמון.. 4\1 כוס שמן
אופן ההכנה:
לערבב הכל ולבזוק לתוך סיר עם שמן חם לטגן קצת את חתיכות הפלפל, שום כתוש, פפריקה, כרוויה, לימון ולהוסיף כ-2 ליטר מים.. לערבב ולתת לזה רתיחה.. בינתיים לוקחים כוס מים פושרים ומדללים לתוכו קמח כמה שנכנס ולעבב עם המים ולשפוך לתוך הסיר תוך כדי ערבוב.. ולבשל עוד 5 דקות .
הולך טוב עם חתיכות לחם מוצנם...
בתאבון..
כל הזכויות שמורות C
|