
המצרכים:
2\1 2 כוסות סולת 1 כוס קוקוס 2\1 כוס אגוזי מלך 2\1 כוס צימוקים קטנים 1 כוס סוכר 3\2 כוס שמן 1 וניל 1 א.אפיה 1 כוס מיץ תפוזים 3 ביצים
לסירופ: 2\1 2 כוסות סוכר 2\1 1 כוסות מים 1 עלה עטרה מיץ מחצי לימון
לבשל בסיר את כל המצרכים עד קבלת סירופ דביק,,
לקישוט:
שברי אגוזי מלך .. שומשום
ההכנה:
בקערה אחת לערבב את כל המצרכים היבשים היטב .. בקערה שניה לערבב את כל המצרכים הרטובים ולהוסיף את היבשים לערבב עד קבלת עיסה אחידה. לשפוך את העיסה לתוך תבנית משומנת, לסמן קוביות לנעוץ בכל קוביה מאגוזי המלך ולפזר שומשום.
לאפות בחום 170 מעלות צלזיוס כ- 30 דקות או עד השחמה . לאחר אפיה שוב לסמן את העוגה לקובויות ולשפוך מעל העוגה את הסירופ החם..
כל הזכויות שמורות C
|