
2 כוסות פול קטן חצוי ומקולף מלח 4 כוסות מים 2 שיני שום כתושים פלפל אוצ'ומה 1 כף גדושה שום כתוש 1 כף גדושה פפריקה חריפה 2\1 כף כמון 4\1 כוס שמן מלח ולימון לפי הטעם לערבב הכל יחד
אופן ההכנה שוטפים ומשרים את הפול כחצי שעה. מבשלים במים כ- 40 דקות או עד שהפול סופג את כל המים ומתרכך
מסירים מהאש מועכים את הפול למחית ומוסיפים מלח, 2 שיני שום כתוש ומערבבים.
מגישים בצלחת שטוחה (כמו חומוס) בוזקים מעל שמן זית ופלפל או-צ'ומה , ביצה קשה וזיתים.
(ניתן להוסיף פרוסות רינגה מטוגנות)
מנגבים עם לחם טרי או פיתות..
כל הזכויות שמורות C
|